Novinky


Vážený zákazníku, ještě jednou bychom tě chtěli přivítat na stránkách našeho internetového knihkupectví.



Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte nás.

Publikace Caraktere
Do 3.12.2018 si u nás můžete objednat knihy francouzského vydavatelství Caraktere.
Produkty vybírejte na adrese vydavatele, objednávky posílejte na e-mail mr.ahm@seznam.cz nebo použijte stránku Kontaktujte nás!, napište název publikace a nejlépe připojte i odkaz.
Cena knih v ČR bude odpovídat přepočtu ceny v eurech dle kurzu v době objednávky plus poštovné z Francie. Cena knihy v hodnotě 39€ bude cca. 1100 kč, 55€ bude 1500 kč a časopisů 14,90€ bude 400 kč.
Mezi zajímavé knihy vydavatele patří např. MESSERSCHMITT BF 109 - ENGLISH EDITION, CAMOUFLAGES & MARQUES DE L'AVIATION FRANÇAISE 1939-1945 či PANZER - The German Tanks Encyclopedia nebo časopisy BATAILLES & BLINDÉS, LOS ! a AÉROJOURNAL.

Úprava poštovného
Připravili jsme drobnou úpravu v poštovném. Při objednávce zboží do 530,- kč (což se týká např. kompletní paperbackové produkce Osprey Publishing)je nyní výše poštovného 95,- kč při platbě dobírkou a 50,- kč při převodu na účet. Do kolonky komentář k objednávce napište "530" a ve faktuře bude zaneseno snížené poštovné, systém to automaticky neumí.
Pokud máte zájem o knihu původem z Velké Británie, kterou zatím nemáme v nabídce, kontaktujte nás. My Vám obratem sdělíme, zda knihu můžeme zajistit a za jakou cenu.

Zde se můžete podívat, jaké zboží máme skladem a je okamžitě připravené k odeslání. Stránku s tímto zbožím najdete na úvodní straně obchodu v druhé liště.

Vaše IP adresa je: 34.228.7.237
Copyright © 2024 AHM. Powered by Zen Cart